Lastminute Salou boeken

Wil je er even helemaal tussenuit? Dan kun je altijd een geheel verzorgde lastminute naar Salou boeken. Kies je voor een lastminute naar Salou, dan ben je verzekerd van een heerlijke zon, zee en strandvakantie. Salou heeft mooie, lange zandstranden die zijn voorzien van uitgebreide faciliteiten zoals zonnebedden, parasols en terrassen.

Op het strand van Salou kun je lekker relaxen en een mooie bruin kleurtje opdoen. Ook zijn er talloze watersporten mogelijk zoals parasailing en waterskiën. Populair vanwege het schone, heldere water zijn duiken en snorkelen. Ben je nog niet zo ervaren, dan kun je altijd les nemen in één van de ervaren duikscholen.

Lastminute Salou met cultuur en historie

Ook als je van cultuur en historie houdt is een lastminute naar Salou een uitstekende keuze. Want naast een zonnig klimaat kent de stad een interessante geschiedenis. Salou heeft een aantal musea en je kunt er het oudste gebouw van de stad, de Torra Vella uit 1530, bezoeken.

Echte cultuurbarbaren kunnen een uistapje maken naar de nabijgelegen steden Reus en Tarragona, waar een veel groter cultureel aanbod is te vinden. Eén van de grootste trekpleisters in Tarragona is het Archeologisch Museum, waar je veel terug kunt vinden van de geschiedenis van de stad en de streek.

Bekijk het actuele aanbod

Ook een lastminute naar Salou boeken? Bekijk dan direct het actuele aanbod van de verschillende reisaanbieders en vlieg morgen nog zo goedkoop mogelijk naar je favoriete vakantiebestemming!