Unieke hotels Salou

Ben je op zoek naar een hotel in Salou, dan kun je een accommodatie in het unieke Port Aventura overwegen. Dit park behoort tot één van de grootste pretparken in Europa en heeft een groot aantal spectaculaire attracties en shows. In het naastgelegen Caribe Aquatic Park kun je bovendien genieten van vele unieke waterattracties.

Vooral voor families met kinderen is een hotel in Port Aventura aan te raden. Ieder hotel heeft een eigen thema, zoals het Hotel Caribe, dat is opgetrokken in Caribische stijl. Het hotel is omgeven door talloze palmbomen en heeft een groot zwembad en een eigen strand. Hierdoor waan je je helemaal in tropische sferen!

Hotels Salou: ideale ligging

Bijna ieder hotel in Salou heeft een goede ligging. Want zowel in het centrum van de stad als aan het strand is een groot aantal comfortabele hotels met uitstekende voorzieningen te vinden zoals zwembaden, sauna’s, restaurants, bars en speeltuinen. Veel hotels in Salou zijn vanwege een entertainmentprogramma met shows en voorstellingen bovendien erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Volop mogelijkheden op loopafstand

Welk hotel in Salou je ook neemt, je zit altijd op loopafstand van het strand en het centrum van Salou. Op die manier is een heerlijke zon, zee en strandvakantie eenvoudig te combineren met een actieve en culturele vakantie. Het mooie zandstrand biedt tal van watersporten en het centrum heeft een groot aantal winkels, cafés, terrasjes en discotheken.